icon Internet/ Voiceverbindingen

Gebruikt u Internet voornamelijk om te mailen en websites te bezoeken? Is een snelle Internet verbinding belangrijk binnen uw bedrijf? Of gebruikt u Internet vooral om (grote) databestanden uit te wisselen? Dat zijn allemaal vragen die van belang zijn bij de keuze van een infrastructuur voor zakelijk Internet.

iconZakelijk ADSL

Met zakelijk ADSL kunt u sneller data ontvangen dan versturen. Zakelijk ADSL is bijzonder geschikt voor bedrijven die Internet gebruiken voor het versturen van e-mail en het bezoeken van websites. Bedrijven met een bedrijfsnetwerk zijn vaak meer gebaat bij een SDSL-verbinding, waarbij de zend- en ontvangstsnelheid gelijk zijn.

iconGlasvezel zakelijk

Steeds meer regio’s in Nederland hebben toegang tot het glasvezelnetwerk. Infinity Connections heeft ruime ervaring in het aanleveren van zakelijk Internet via glasvezelverbindingen. Informeer naar de mogelijkheden van een glasvezelverbinding voor uw bedrijf.

iconInternet op maat

Dankzij onze onafhankelijke marktpositie kunnen wij kiezen uit meerdere soorten infrastructuur voor zakelijk Internet, zodat u verzekerd bent van de meest optimale oplossing. Wij garanderen een snelle oplevering en een goede service in de periode daarna.

iconInternet en telefonie

Infinity Connections is een totaalleverancier van Telefonie, Internet en dataoplossingen voor het MKB. Een combinatie van zakelijk Internet en Telefonie (bijvoorbeeld Hosted VoIP) van Infinity Connections kan voor uw organisatie flinke kostenbesparingen opleveren