icon Over ons

De nieuwe informatie super snelweg is af. Meer dan 50% van alle Nederlandse huishoudens heeft een breedband Internet aansluiting, hetzij via ADSL hetzij via de kabel. Hiermee loopt Nederland voorop in de Europese markt.

Iedereen is het er over eens: de dagen van de telefonie zoals we die nu kennen zijn geteld. Het huidige smalbandige circuit-geschakelde telefonienetwerk is niet langer nodig nu het breedbandig pakket-geschakeld Internet een feit is. En ten overvloede: U heeft geen computer nodig om digitaal te kunnen bellen. Infinity connections bied een zeer uitgebreid pakket aan IP diensten.

Maar Infinity Connections gaat nog veel verder: in tegenstelling tot bijv. KPN’s InternetPlusBellen bent U met de telefonieoplossing van Infinity Connections¬†niet¬†gebonden aan een bepaalde ADSL provider. Infinity Connections werkt daar waar u beschikking heeft over Internet. De nieuwe dimensie van flexibiliteit, vrijheid en ongebondenheid, waar u zich ook bevindt.

Ook andere randvoorwaarden voor succesvolle introductie van telefonie over Internet Protocol ofwel Voice over IP (VoIP) zijn inmiddels vervuld. Zo is er inmiddels een internationaal geadopteerde standaard voor signalering (SIP) en een breed scala van geschikte randapparatuur. U kunt kiezen voor nieuwe IP telefoons en/of telefooncentrales die u direkt kunt aansluiten op uw LAN of router. Er zijn zelfs zg. soft switchboards waarmee receptionistes middels een touchscreen binnenkomende gesprekken kunnen doorschakelen.

Desgewenst kunt u er ook voor kiezen uw bestaande telefonie apparatuur te blijven gebruiken. U sluit dan een zg. analoge of digitale telefoonadapter aan tussen uw LAN/router en uw bestaande telefoon of telefooncentrale. Zo kunt u uw huidige telefonieapparatuur blijven gebruiken en toch de voordelen genieten van digitale telefonie.

Met de intrede van VoIP is ook de ultieme vorm van ontbundeling van netwerk en dienst een feit. Een klant kan breedband Internet afnemen bij provider A en VoIP telefonie bij provider B. Dit model biedt vele mogelijkheden voor de nabije toekomst om nieuwe diensten aan te bieden. U kunt denken aan webconferencing, de online videotheek, diverse bewakingsdiensten, etc. We staan nog maar aan het begin van een nieuw communicatietijdperk.

Communicatie zal over 5 jaar een geheel ander begrip zijn dan wat we er vandaag de dag onder verstaan. Infinity Connections is met VoIP begonnen deze toekomst te creeren en nodigt u uit de stap naar de communicatie van de toekomst (CoIP) te maken. Laat u verrassen!