Netwerken

Mensen werken steeds minder op een vaste werkplek op kantoor, maar steeds vaker in vergaderruimtes, thuis, op het vliegveld of in hotels en café’s. Om hiervan te kunnen profiteren zonder de kosten van mobiele netwerken maken bedrijven steeds meer gebruik van draadloze netwerken en WIFI hotspots om in verbinding te blijven met collega’s, klanten en partners via het wereld wijde web. De aankoop, installatie en het instellen verloopt echter vaak met veel problemen. Met Infinity Connections Managed WIFI kunnen we u een complete oplossing bieden voor een heel uitgebreid pakket met wensen en eisen en alle randvoorwaarden.

Zorgvuldige inventarisatie
Infinity Connections Managed WIFI is geen standaard plug en play dienst, maar er wordt op basis van een zorgvuldige inventarisatie een uitgebreid plan gemaakt voor elke ruimte waar WIFI moet komen. Na de uitrol kan dit allemaal uitgebreid of ingekrompen worden al na gelang de behoefte.

Connectivity en security
Onze Managed WIFI wordt op afstand gecontroleerd op de werking ervan. Als er storingen optreden kunnen wij dit direct zien en contact opnemen met de locatie. Het gebruikt van deze Managed WIFI is dan ook zonder risico te gebruiken. Nog een voordeel is dat u bij ons één aanspreekpunt heeft en niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Gebruikersgroepen
Binnen de hele oplossing kunnen er uiteraard meerdere netwerken aangemaakt worden met een eigen toegewezen snelheid. Op deze manier wordt de verbinding verdeeld over verschillende netwerken en kan overmatig gebruik van de ene groep niet ten koste gaan van de andere gebruikers. Het eigen bedrijfsnetwerk wordt zo niet extra belast als u veel bezoekers heeft die gebruik willen maken van uw draadloos netwerk.

Kom direct in contact
Infinity Connections Managed WIFI zorgt ervoor dat u het beste eruit kunt halen wat erin zit. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van Managed WIFI dan kunt u contact met ons opnemen via 085 - 273 49 40 of mail naar info@infinityconnections.nl .
Wij staan u graag te woord met alle vragen die u heeft.
Hulp