Online Backup

Niets zo vervelend als iedere dag denken dat die backup drive gewisseld moet worden. Hoelang doet u dit? Geeft u iemand de taak die hier verantwoordelijk voor is? Weet u zeker dat er iedere dag/week backups gemaakt worden? Bewaard u de opslagmediums op een externe locatie voor het geval dat er iets gebeurt?

Dit zijn dan ook de grootste valkuilen. Remote Backup heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van de traditionele methodes. Zo wordt uw backup iedere nacht automatisch gemaakt en wordt deze buiten uw bedrijfspand opgeslagen, waar het veilig is voor brand en diefstal. Maar het belangrijkste is wel dat u er eigenlijk geen omkijken meer naar heeft. Zorgeloos eenvoudig dus!

Met Online Backup van Infinity Connections bent u af van deze onzekerheid. Elke nacht gaat uw backup naar ons datacenter. Wij monitoren of uw backup iedere morgen juist is gemaakt. Het geeft u de rust zich te concentreren in waar u goed in bent. Online backups worden beveiligd met uw eigen encryptiesleutel. Online backup is handig, de data is buiten uw bedrijf opgeslagen en is hierdoor ook tegen lokale schade beschermd.

Het backup platform is in alle tests en onderzoeken als snelste en meest betrouwbare uit de bus gekomen. Het platform is dus niet alleen uiterst betrouwbaar, maar ook nog eens heel erg snel!
Hulp